Последна измена: 23.04.2021

Вовед

“Шарена Приказна” се посветува на вашето задоволство. Ако сте купиле физички добра од Шарена Приказна и не сте задоволни со производот кој сте го добиле, можете да поварате враќање/делумно враќање на средствата доколку тоа го побарате во рок од 7 дена од датумот на испорака на производите.


Враќање на физички добра:

За да може да добиете поврат на средства, мора да ги превземете следниве чекори:

  1. Мора во писмена форма да се побара враќање на средства со контактирање преку contact@colorfulstory.art
  2. Барањето за враќање на средства мора да се испрати во рок од 7 дена од денот на испорака на производите
  3. Физичките добра мора да се вратат на Шарена Приказна веднаш, според инструкциите кои ќе ги добиете после контактирањето преку contact@colorfulstory.art како што е опишано во чекор 1.
  4. Производите мора да се вратат во оригиналното пакување, во состојба како-нови, состојба во која може повторно да се продаваат, како што е одлучено според The item(s) must be unused and returned in the original packaging, in like-new, or re-sellable condition, според утврдените услови за разумно дискреционо право на Шарена Приказна.


Производи кои не може да се враќаат:

Следните производи не може да се враќаат, како што е наложено за време на продажбата на https://colorfulstory.art

  • сите моментално понудени производи може да се враќаат


Шарена Приказна
 се посветува на своите клиенти, па и покрај што се придржуваме на нашата политика како што е приложено погоре, сепак би сакале да разбериме како можеме да го разрешиме вашето незадоволство и подобро да разбереме како можеме да ве услужиме. Ве молиме контактирајте со нас преку contact@colorfulstory.art за било какви прашања во врска со нашата политика, или едноставон кажете нѝ како би можеле да ви помогнеме.

Шарена Приказна
ул. Орде Чопела бр. 173,
7500 Прилеп
Македонија
contact@colorfulstory.art
389 78 32 69 96
https://colorfulstory.art